Rit Kampenhout (Take it Easy)

zondag, 15. september 2019 - 10:00

Startplaats: Parking in de Votvinkenstraat te Kampenhout. Deze parking is enkel te bereiken via de Kampelaarstraat want de Votvinkenstraat laat geen doorgaand verkeer toe. Doorrijden tot de verkeerspaaltjes. Na de wandeling ruimen we alle mest op.Uur: Vertrek te paard om 10u00

Afstand: ongeveer 15km voor de middagstop en 5km erna.

Aantal deelnemers: Maximum 7 trailers..

Inschrijven ten laatste 1 week op voorhand bij: gerda_tobback@hotmail.com

Beschrijving: We rijden in en rond Kampenhout. Via het Kerkebos, Steentjesbos, Rotbos en Hellebos bereiken we Brasserie Lillebroeck te Steenokkerzeel waar we onze mid-dagstop houden. We nemen rustig de tijd om even te re-laxen en bij te praten en rijden dan via een kortere weg terug naar onze startplaats. We steken dus de Haachtsesteenweg niet meer over om onder de aanvliegroute van Zaventem te rijden. Dit bleek het geheel een beetje te lang te maken.

Wie een draagbare (plooibare) drinkemmer heeft brengt die best mee voor tijdens de middagstop. Op de middagstop zijn ook niet-ruiters welkom maar ook zij moeten zich voor-af inschrijven.Ondergrond: beetje asfalt, beetje steenslag en verder bos-grond en leem (of modder)

Tempo : Take-it-easy, dus enkel stap en draf (of marcha voor Guarani).

Middagstop : grote en kleine kaart, dus geen lunchpakket meebrengen.