2016 12 27-28-29 Vervolmakingscursus Wandelruiter

We begonnen de cursus op dinsdag 27 december met rechtrichten van Nina Van den Bosch. We hebben zowel in de voormiddag als in de namiddag tijd om ons hierin te laten onderdompelen. 's morgens aan de hand en indien gewenst in de namiddag onder het zadel. Dinsdagavond een verrassing onder de vorm van een shiatsu training, hier werd zowel paard als ruiter ontspannen van. Op woensdag kwam Saskia De Clercq ons de hele dag helpen om met onze paarden obstakels allerhande te overwinnen tijdens de lesdag horse agility. s Avonds kregen we initiatie in essentiële oliën door Young Living. Om de cursus mooi af te sluiten op donderdag 29 december kregen we spring- of dressuurles, afhankelijk van wat we zelf liefst doen. Deze les wordt gegeven door Sophie Enthoven. In de namiddag kregen we geen les meer, maar we hebben wel kunnen genieten van het mooie Meerdaalwoud onder een prachtige zon.